Snabbis-inlägg

Hejhej, slänger in ett inlägg nu lite snabbt, ska ut och springa typ 5 km snart. Vi har skoljogg på fredag, och då satsar jag på en vinst, så gäller att vara förberedd.

Är lite ledsen, för idag sprang jag in på H&M för att köpa en sån här svart lite halvtransparent skjorta. Men nej, inte en enda kvar vad jag såg, HELT slut, fanns bara i andra färger... De kostade bara 99 kr, så kanske inte så konstigt att de är slut. Ska kolla om jag kan få tag på en någon annanstans, kanske det finns kvar på hemsidan, eller i den andra H&M-affären här där jag bor.

Och det här hade jag väl på mig igår;

Topp från Rapido, jeans Diesel, armband och ringar.

Nu - på med löparskorna och ipoden och ut och spring.

Hörs.

DM-segrare F14 2010

Japp, det blev vi i lördags förmiddag! :D Vi är alltså bästa F14-laget i hela Östergötland! Åh, så skönt det var att vinna, men shit så nervös man var, speciellt så i slutet... Vi ledde med 1-0 i halvlek, sen i andra halvleken ledde vi först med 2-0, men sen fick de in ett mål... 2-1 alltså. Men fler mål blev det inte! Vilket är lika med att vi vann. Kan knappt fatta, så himla roligt :)

Vanligtvis så spelar vi i gult och svart, men eftersom Mjölby som vi mötte också var det och vi var bortalag så fick vi spela i rött, men tycker de är ganska snygga... Sen tror jag aldrig vi har förlorat i dem heller.


En bild från när vi hade gjort vågen. Jag är där i blått, stod i mål. Vill inte lägga in andra bilder om det är folk som inte vill ligga uppe på nätet.

Efter matchen begav jag mig upp mot Stockholm för att spela en innebandycup. Också superkul såklart! Jag var bara med på två matcher, missade de andra två.  Två vinster, två förluster. 3:e-plats.

Nu - plugga lite hemkunskap. Wiihuu. Host.

Och här ska det stå en rubrik ja.

Hejsan, har inte blivit så mycket bloggande nu på ett tag, men det har varken hänt nåt VÄLDIGT intressant, och så har jag inte riktigt tid. Just nu består mitt liv mest av skola, träningar och läxor ;)

Innebandyn har dragit igång nu, kul! Så nu åker jag på cup imorn, vilket innebär packa...

Och imorn är också den stora dagen här! Jo, nämligen DM-final i fotboll! Wow, vad kul det ska bli, är inte nervös än men det kommer väl... Så direkt efter den drar jag på cupen, som alla andra i laget åker till idag.

Har ju fortfarande inte lagt upp bilder från rix fm festivalen, men de kommer! Bättre sent än aldrig får jag köra på, hehe.

Nu ska jag packa och sedan måla naglarna. Fy för packning...


Idag hade jag på mig mammas gamla skjorta, pappas gamla mulberry-skärp, leggins från lindex, armband från glitter och ringar.

Helluu

Har inte bloggat på ett litet tag nu, har inte orkat! Imorn om jag hinner tänkte jag i alla fall lägga upp lite bilder från rix fm festivalen. Den var grymt bra tycker jag.

Idag har jag spelat match, vi förlorade med 3-2 mot Eneby, men tycker att vi skulle ha vunnit... Och så har jag målat naglarna, svarta. Intressant.

Puss och hej.

Shopping

Här är då kläderna som jag köpte igår. Hittade allt på tantaffären Dea Axelssons, hahah. (Fast jeansen och koftan är liksom märket Vero Moda, så de finns nog på den affären med.) Allt var på superrea!


Klänning som ser ut att vara i skinn 75:-


Kofta, som jag tror kostade 100 lr nåt.


Och ett par jeans (lr ja ungefär, det är dragkjedja på dem men fickorna där fram är liksom igensydda) för 75 kr.

Fint va? ;)

Shululu

Första veckan i skolan avklarad! Idag hade vi bl.a skolfoto, kan ju hoppas att man blev någorlunda i alla fall.

Och så här såg jag ut;

Topp, shorts och armband från HM, halsband från Snö of Sweden.

Ikväll är det dags för Rix-fm festivalen! Och Kanske Eric Grönvall efter det, ska bli så roligt :)

Slänger upp shoppingen från igår sen!


Skola, klippning och shopping

Idag har det varit skola som vanligt (saknar vår gamla mentor mer och mer för varje dag som går), och sen gick jag till frisören och klippte håret. Tog mest topparna, men blev jättenöjd som vanligt, min frisör är så duktig. Efter det hängde jag med mamma till stan ett tag, och såklart så kunde jag inte låta bli att shoppa ;) Men det var riktigt fina saker som blir asbra nu till hösten! Visar det imorgon!

Och dagens outfit;


Shorts HM
Skjorta TopShop
Armband TopShop

Nu ska jag bestämma kläder tills imorn, vi ska nämligen ta klassfoto. Får nog bli någonting som är snyggt upptill (jag är 175 cm lång så jag lär få stå upp som vanligt) med ett halsband lr något.

Ha det bra! :)


Today

Hej allihopa!
Slänger in en dagens outfit här nu;



Topp med u-ringad rygg från JC
Shorts från HM
Armband Glitter
Ringar från Dublin och Piteå (städerna alltså)
+ljusrosaa converse

Hej så länge!

Dagens


(Ni kan ju ignorera min fina bh som syns igenom p.g.a. blixten är ni gulliga)
Topp från Zoul
Jeans från Gina Tricot
Armband gammalt från HM
Halsbandet köpte mamma i Dublin

Nödvändigt... Höll inte hela vägen

Så, här är vad jag köpte idag! (Plus deo och lypsyl, men väldigt intressant liksom.)
Almanackan kommer från Bokia och det lilla Pennskrinet från Akademibokhandeln. Japp, och det var väldigt nödvändigt faktiskt.

Men är ju jag en sån som har lätt för att shoppa... Köpte ett linne på HM också för 50 kr bara, som är typ beige, och lite halvtransparent kan man säga. Fast inte riktigt, men ni kanske fattar ändå? Grymt snyggt nerstoppat till jeans/jeansshorts med ett brunt flätat skärp, och smycken som också är lite bruna.



Nu måste jag plocka iordning lite, massa saker som jag måste ha med till skolan imorn ligger slängda på sängen ;)

Back to school

Yes, första dagen i skolan avklarad. Fast man kan ju knappast kalla det för skoldag, sitta i klassrummet och lyssna på när mentorerna pratar.

Men det var i alla fall jättekul att träffa alla igen. Känns rätt skönt att det har kommit igång igen faktiskt... Det ända tråkiga är att vi inte fick ha kvar en av våra mentorer, så vi kommer inte ha honom i SO heller längre. Och det kändes... Tomt utan honom. Fel liksom, han blev väl lite som en pappa till vår klass ;p

När vi hade gått i skolan i två timmar så gick vi 11 stycken tjejer och åt lunch och pratade och pratade. Sen gick vi i affärer också, visar sen vad jag köpte.

Hostar som en apa, så ikväll blir det ingen träning :(

Dagens;

Topp från nån liten butik i Trosa, shorts från Zara, väska lindex, massa ringar och en silverlänk
+ljusrosa converse och min bruna jacka från Zara.

Kram så länge!

Båten

Hej där!

Idag har jag varit i båten hela dagen, med Lollo och hennes familj. Jäättefint väder så vi har badat massor. Tog lite bilder, men hinner inte lägga in nu, får bli imorgon i så fall.

Om jag har tid imorn vill säga. För då är det ju första skoldagen! Ja, vi Linköpingsbor börjar en vecka tidigare än alla andra... Suck.

Så nu ska jag välja kläder, så jag inte blir så stressad imorn, hahah. Sen har jag målat naglarna i en blå sommarfärg, känns som sista gången man kan ha det på flera månader, nu kommer ju hösten snart...

Ha en bra sommarlovsdag imorn om ni inte börjar skolan som jag... ;)

All shopping som jag inte hade visat!

Yep, here it is!


Den här köpte jag för säkert två månader sen i Skellefteå på MQ (Zoul). Kommer inte igåg vad den kostade.
Den är, ja typ "stickad" och mycket snyggare på!


Den här var det också länge sen jag köpte, inne på HM i Västervik för 99 kr. Älskar verkligen snygga enkla toppar med detaljer på.


Den vänstra silverringen köpte jag också i Skellefteå, på en atelje. Det var en jätteduktig kvinna som gjorde smycken av gamla silverbestick, denna är en sked. 350 kr kostade den.

De andra två köpte jag inne på Mamsell i Västervik, 25 kr styck bara!


Den här skinjackan är det stora fyndet som jag har skrivit om i nåt tidigare inlägg. Min mamma hittade den inne på Sandströms i Västervik när vi var inne där, det fanns en large och en i medium, och medium satt superbra. Men det bästa var ju ändå att det var 70% rabatt! Den hade kostat 2000:- och var nedsatt till 600 kr. Gick in till Sisters sen, och där hade de fått in höstversionen som var precis likadan, förutom insidan hahah. Ibland har man tur alltså:)


Matchen

Idag har jag spelat match mot Linghem, 2-2 blev det. Vi får väl vara ganska nöjda eftersom de leder serien och inte har förlorat en enda match... Men vi var nära att vinna, så det känns lite surt.

Kika in sen igen, för nu ska jag lägga upp all shopping som jag inte har visat än, hahah...

Hörs snart!


Hemma från LFC-campen

Hejhopp!

Nu är jag  hemma igen efter fem otroligt roliga dagar i Malmslätt på fotbollsläger! Vi har pratat, skrattat och spelat fotboll. Bland annat då ;)

Jag är väldigt hes nu, funderar på om det kan bero på att jag vi har snackat så mycket. ;)

Tyvärr satt jag inte direkt med kameran i högsta hugg, tog bara några fåtal bilder på måndagen. Man har liksom helt enkelt inte tid med sånt.

Saknar nästan redan alla roliga tjejer som va med, många bor ganska långt bort så man kommer förmodligen inte att träffas förän nästa år på lägret. Jag ska i alla fall dit igen!


Från när vi var i Örebro på måndagen och tittade på LFC-Örebro. Tyvärr förlust med 2-1 på förlägning.
Fullsatt arena va, eller vad säger ni? ;)


Redan imorgon ska jag spela match, mot Linghem. Sen ska jag även vara med dam-laget direkt efter och spela med dem. Hoppas bara jag är bra i halsen, har lite hes-ont om ni förstår vad jag menar...

Ha det bra så hörs vi!

Caio!

LFC-CAMP 2010
9/8-13/8

Hörs när jag kommer hem! ;)

Filmkväll med migsjälv

Nu har jag precis haft en filmkväll med mig själv, hahah. Funkar det också. Såg New Moon för andra gången, den är ju så bra!

Nu ska jag bara packa ner allt till fotbollslägret i väskor, så ska jag nog gå och lägga mig. Klockan är bara kvart i tio?! OMG... Hm, känns som senare, är heeelt jävla slut. Och jag är en riktignattuggla. Hatar att sova på kvällen, älskar att sova på morgonen.hinna det innan

Har ju också skrivit i några inlägg nu att jag ska visa shoppingen... Men det har inte blivit av. Ska försöka hinna det innan jag drar på läger, men inte helt säker.

Om jag inte hinner med något mer inlägg innan jag åker iväg, så hörs vi igen på fredag/lördag! (Fast förra året fanns det dator på lägret så man kanske kan låna en och blogga lite snabbt, hehe.)

Nu: Packa ner! Snart: Packat och klart! (å, vad man kan längta tills dess...)

Pusshej!

Match

Hejhopp! Kom nyss hem från denna säsongens första fotbollsmatch, och yey, vi vann! 5-1 blev det, mot Åtvidaberg, måste säga att vi var ganska grymma.

Resten av dagen ska jag packa, eftersom jag åker på fotbollsläger imorn och kommer bli borta tills på frdag. Så som ni kanske förstår kommer bloggandet förmodligen ligga på noll.

Jag är lite smått känd för att packa extremt långsamt, men om jag hinner ska jag försöka hinna träffa Elli och Alicia idag igen. Och kanske Elin om hon har tid.

Lite senare idag så ska jag försöka hinna visa mina shoppingfynd (ja, fynd va det VERKLIGEN) från Västervik, och kanske nåt annat som jag inte har visat än.

Och här kommer lite bilder från gårdagen. Det är sånt man får göra i lilla Slaka på lördagskvällar när ingen annan är hemma ;)


Asså yao.


Såhär kul kan man ha med en anslagstavla utan anslagstavla. ;)


Älskade converse ;)



Dåligt bloggande

Hej allihopa!

Var ett tag sen jag bloggade nu... I tisdags fyllde min mamma år, så då hann jag inte, och sen har jag varit i båten tills idag. Har varit riktigt okej väder faktiskt, igår badade vi massor! Men man känner ju i luften att det snart är höst... Buhu. Vill inte.

Klockan 6 ska jag hem till Alicia ett tag, ska bli roligt, vi har ju inte setts på så länge.

Ska försöka hinna visa shoppingen sen också! Var på stan i Västervik, så då köpte jag lite saker. En grej är jag speciellt glad över, ni får se sen!

Hej så länge! <3

Tråk

Idag har jag ingen aning om vad jag ska skriva om. För jag har inte gjort typ nånting alls idag. Asså nånting som är någorlunda vettigt. Ni vet säkert hur det kan vara ;)

Om en och en halv timme har jag i alla fall fotbollsträning, första sen uppehållet! Det ska bli kul, tänk att det nästan var en månad sen cupen...

Okej, ett litet kort inlägg lyckades jag med. Bra jobbat asså ;)

Silver

Woho! Det blev en medalj i friidrotts-VM i alla fall, som Emma Green fixade i höjdhoppet! Såg ni det? Så himla duktig var hon!

(Tänkte ni på att svenska flaggan vid prisutdelningen såg ganska nyuppackad ut? Asså man såg nåt veck(; )

Smyckeshängare

Idag fick jag ett "träd" som man hänger smycken på. Jag har blivit lite galen i smycken, jag går typ inte uanför huset utan nåt. Men de gör ju outfits så himla mycket roligare! Så nu har jag i alla fall suttit ganska länge på badrumsgolvet och hängt och lagt upp smyckena som låg i en låda som bara hade blivit fullare och fullare. Fick ta fram två skålar också, för allt fick inte plats. Men har fortfarande en del smycken kvar i lådan, typ guld och-silversmycken som jag har fått av mormor, men som inte blir använda så ofta.

Men en sån här är i alla fall väldigt bra, för man ser ju allting, och då blir det ju typ lättare. Det enda är väl att det  blir ganska dammigt, och jag är väldigt dålig på att damma... Får väl se hur länge det går! ;)


Golfmorgon

Imorse gick jag upp redan kl 8.00 (snoozade ca 40 min) för att åka och spela golf med min pappa. Vi gick typ fura hål, för det var nån tävling så vi kunde inte gå fler. Det gick väl sådär kan jag ju säga. Inte bästa rundan jag gjort, hahah. Snarare en av de sämsta tror jag... Det regnade lite titt som tätt, men vi hann sätta oss i bilen innan det värsta kom. Vad är det för väder vi har nu?




RSS 2.0