I skelleftå!

Hallå där! Länge sen, just as always. Bloggar just nu från pappas ipad, är nämligen i skellefteå :) trivs så bra här uppe, det är så mysigt. Tänkte bara skriva ett litet inlägg, har ju inte några nytagna bilder eller så heller just nu. Så nu ska jag återgå till att slappa (inte för att det är speciellt ansträngande att blogga just nu men ändå). Hoppas at ni hade en wonderful midsommar i går förresten!

Sommarlov!
Rubriken är samma som på de flesta andra bloggar. Sommarlov! Har knappast insett det än dock. Men lugn, bara lugn. Det kommer.

I onsdags, några timmar innan avslutningen. Vet att bilden är sned, men våra skor kom inte med på de andra bilderna ;) Ni får helt enkelt vrida på huvudet.

Förra året, at the same place. I år tappade vi dock Lollo och Matilda, som har dragit på språkresa! De jävlarna ;)

Skottland pics
Hola! Gjorde ju en trip till Skottland med skolan typ... förra veckan. Hade så himla roligt! Inte så mycket personbilder nedan (vet liksom inte om alla vill ligga uppe på nätet), men några i alla fall.


Det går inget vidare, huh?
Det går inget vidare, huh? Nja, det gör ju inte det. Vad gäller detta bloggande alltså. I inlägg efter inlägg efter inlägg skriver jag att jag ska blogga oftare och "ojojoj, nu har jag inte bloggat på ett bra tag" och blaha, blaha... Har jag bloggat oftare då? Nae. Intervallenra blir bara längre och längre ;)

Men sluta blogga tänker jag ändå inte göra. Det vill jag inte. Men grejen är nog den att jag oftast inte orkar blogga. Skulle nog helt enkelt mest vilja ha en ny bloggadress (hjälp mig, vad ska det va?), en ny design (hej Alicia!) och lite fler läsare ;)


Lollo och jag i helgen när vi var i Västervik på min båt. Det ni ser på bilden är dock en säl om ni inte märkte det. Den sjunker nog som en sten (det är ju sten) till skillnad från en båt.

RSS 2.0