Gott nytt år!

Då va 2010 alltså snart slut. Shit så fort det har gått! Tänkte göra en liten resumé av året i bilder senare, typ imorgon.


Mupped bild tagen för ett år sen.

Love

Grå kavaj från Vila/Hansens i Skellefteå. Fynd!

Vila/Hansens 250 kr (500 kr)

Åh, vad jag ÄLSKAR den här! Har varit lite på jakt efter en snyggare jacka, så den här va ju perfekt. Fuskpäls och ganska varm. Mycket hetare än min dunjacka! Längtar tills jag använder den ;) Också från Skellefteå.

Åhlens/frk. 299 kr (600 kr)

BIIIIIIG LOOOOOOVE säger jag bara! Och snyggare i verkligheten. Det var verkligen kärlek vid första ögonkastet, haha. Från Skellefteå.

Aveny sko/Face, 1095 kr.

Det här var halsandet jag bytte jag ett annat halsband till. Det är från Lindex Affordable Luxery by Ewa Larsson, köt i Uppsala. Det är större än det ser ut att vara på bilden, men ni lär ju få se det på många gånger :)

Lindex 249 kr.

Och så den här fuskpälsvästen från Esprit. Har varit sugen på en sån här i päls ett tag nu, och vips dök den upp på värsta rean i rätt storlek. Yey! Också köpt i Uppsala.

Esprit, 210 kr (699 kr)

Nu va ju inte allt på rea, men jag känner att alla va sånna här bra köp som jag har varit sugen på länge.

Farmors gamla

För några dagar sen när jag fortfarande va i Skellefteå provade jag och min kusin Elin lite av farmors gamla kläder. Så himla roligt! Och så otroligt smal hon va back in the days!

Bland annat provade jag de här orange-röda byxorna och den svarta volangtoppen. Vad tycker ni? Jag tycker toppen är rätt snygg (lite höghalsad dock), och byxorna tycker jag är riktigt coola faktiskt! Tror inte att jag skulle gå ut i dem, men jag gillar dem i alla fall. Eller... de är lite svåra att sätta fingret på.

Julklappar

Nu kommer det här inlägget som säkert allalägger upp, fast i sina egna versioner såklart. Julklapparna. Så förbered er på bildbomb.


Ringen jag har på pekfingret är ju Guldfynd by Kenza. Den visste jag att jag skulle få, hade varit med och valt den. Har ju en annan ur hennes kollektion, och tycker att hennes ringar är SÅ fina!
Den andra ringen på pekfingret köpte jag på Arlanda för typ 299 kr, från märket Wishing Tree. Ingen julklapp alltså...
Så fick jag sockar från Gina tricot.


Det gråa pannbandet fick jag (från Gina tricot) och det vita har jag köpt självdiska.

Lite böcker. Har ni läst Elsas Mode?? LÄS!! Bästa boken ever typ! Eller den ligger i alla fall nånstans i toppen. Har läst typ halva boken, den är fett beroendeframkallande.


Fick den här långärmade ribbade toppen med spets på kanten av rigningen. Kommer från BikBok.


Det här halsbandet från Diddi ska jag lämna tillbaka, ville ha ett större. Har bytt till ett annat istället, det får ni se i ett annat inlägg lite senare.

Svart kedja som man hänger egna halsbandsgrejer (vad heter det??) i.


Presentkort på MQ (tjoho!) och Stadium.


Eclipse och SATC2.


Partygafflar.


Musmatta. Haha, det skulle vara den musmattan på paketet i, men istället låg den silvriga där i. Men den va ju cool den med.

Och så fick jag pengar och smågrejer som inte är särskilt intressanta att blogga om.

Julafton

Hehe, japp, ibland kan jag ju vara lite efter... Menmen, här är två bilder från Christmas Eve.
Me.

Fucking upp och nerbilder! Ni får i alla fall en ypperlig (vilket fult ord!) att träna halsmusklerna...
Min klänning är från H&M, sydde upp den en liten bit.

Nu har jag hela tre inlägg att förbereda! Lägger nog in ett till ikväll, och två till imorrn.

Home!

Tjenare bananer, nu är jag hemma igen! Efter att ha firat jul i Skellefteå och sen varit i Uppsala är jag nu tillbaka i Linköping.

Nu ska jag ta mig i kragen även om jag inte har någon på mig och börja packa upp min fulla väska... Och en liten till också.
Mmm... trevligt.

Om inte min lathet tar över sen (kan hända) så lägger jag upp bilder på julklappar och sånt. Får inte heller glömma shoppingen! Åh, vilka kap jag har gjort! Jag är helt FRÄÄÄÄÄÄÄLST. In love. Speciellt i ett par skor, en jacka och en väst. Jaja, ni får se sen. Nu - uppeliuppuppackning!

Skellefteå

Just nu är jag förmodligen påväg till Skellefteå (tidsinställt inlägg) för att fira jul. Har inte med mig någon dator så det blir förmodligen inget bloggande, om jag inte loggar in på nån annans. Kommer inte hem förän typ den 29:onde efterom mitt lag spelar innebandycup också, fast i Uppsala då. Men ska inte va med på grund av min fot så ska bara kolla... :(


En bild på mig från julafton 2008.

Men, men, god jul på er! Ha en grym julafton och shoppa inte ihjäl er mellandagarna! ;)♥


Pelin, Palicia och Pellinor

Eller ja, Elin, Alicia och Ellinor med andra ord. Men det är P:et i orden som gör det!

Vi har i alla fall bytt julklappar idag. Vi har alltid kört så att vi lottar, och så ger man bara till en person. Så blev det i år också.

Fick i alla fall ett silvrigt mininagellack från Isadora av Elin. Åh! Har varit på jakt efter ett ganska länge nu, men har inte hittat något. Så snyggt! Har det på naglarna också på bilden.


Packning

Det är så himla frustrerande att packa... Hur kan det bli så mycket kläder?? Och varför kan jag inte bestämma mig för om jag ska ta den eller den koftan?? GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!

Bloggar senare om jag inte har dött av frustration eller så.

Tidiga julklappar

Hola! Har inte bloggat så mycket senaste veckan... Hoppsan, menmen. Nu har jag ju i alla fall jullov! I fredags var det avslutning och första lovdagen låg jag i soffan i nattlinne och såg på längdskidor på TV till halv 4, sen åkte jag lite längdskidor själv men spåren va jättedåliga så det blev bara en snabbis. Sen tittade jag på TV i morgonrock istället. Vanliga kläder är ju överskattat ;)

Öppnade två stora paket imorse för vi ska till Skellefteå i jul så kan inte ta med allt.

Filt från Chilli.

Morgonrock från Åhlens.

I fredags efter avslutningen bytte Lollo, Lollo, Hanna och jag julklappar.
De här armbanden från H&M fick jag av en Lollo ;)

Och det här armbandet som jag redan hade tittat ut fick jag av Hanna och andra Lollo. Åh vad jag älskar! Det va verkligen love at first sight, haha. Från Indiska.

ÅÅH säger jag bara


Tycker toppen som Sofie Fahrman har på sig på bilden ängst ner till vänster är så GRYMT cool! Skulle inte ha något emot om den fanns i min garderob, hehe...
Tror den kommer från Acne.

Halsduk, vantar och känning

Hola! Min blogg har verkligen gått i graven de senaste dagarna... Men nu är det bara tre skoldagar (och två uppsatser) kvar, och sen är det ett välbehövligt jullov! Tjooooohoooooo!! Då ska nog bloggen bli lite mer levande i alla fall. 

Igår skulle jag använda systemkameran till de här bilderna så att de blev bra, men tror ni inte batteriet dog? Haha, då fick den hederliga digitalkameran åka fram istället.

Japp, och det här köpte jag när jag va på stan i lördags:

Vantar, Åhlens.

Halsduk, Åhlens. Mycket ljusare färg egentligen.


Klänning från H&M, 399 kr. Tyvärr är den lite lång för min smak (går en minibit ovanför knäna) så om den inte går att korta av lite så får den nog åka tillbaka tyvärr. Men annars är den SÅ fin :)

Nu ska jag skriva NO-uppsats, för sen ska jag se på House. Kram :D♥

FMF som i frech med fötter...

Måste säga att det känns very fresh att lägga in en bild på sin very fresh fot. Haha, naat. Men eftersom jag inte för stunden har något bättre att blogga om (om ni inte vill veta hur extremt KUL det är att skriva uppsats...) så får det bli very frech. Och ni måste ju faktiskt erkänna att tejpen som jag fick hos sjukgymnasten i måndags är väldigt het. För det är tack vare den jag lägger in en bild på min very frech fot asså.

Idag

Tja! ska sätta mig och rita en ritning till en spagetthibro nu, så jag och min lilla hjärna kommer utesluta oss från omvärlden nu och bara tänka tänka tänka tänka tänka tänka tänka tänka tänka tänka tänka... Och tänka lite till.

Annars har jag varit hos en sjukgymnast idag med min fot. Haha jag kom där med foten i en plastpåse och ba: "Heej, kan du kolla på den här? Och så levde min fot och jag lyckliga i alla sina dagar... " Nae, inte riktigt kanske. Men jag fick några övningar som jag ska försöka komma ihåg att göra 3 gånger per dag. Tur att jag har min mobil som påminner mig, min hjärna har fullt upp med spagetthi och lim...

Och så har jag köpt 3 julklappar! Tjoho! Bara några kvar nu, hehe :)

Och idag kommer ännu en kass outfitbild...


Tröja från Topshop, jeans JC och ringar.

Hej spagetthibroritning säger jag nu!

Så här såg jag ut idag

Jag har inte tid plus att jag är för lat för att ta någon bättre bild så denna får duga.


Skjorta Åhlens, Jeans JC, ringar...

Och nu så ar det bara att sätta igång med min jätteintresanta geografiuppsats om olja... Jag. Vill. Inte.

Jävla SO.
Jävla engelska.
Jävla NO.

Jävla tre uppsatser som ska in innan jullovet med andra ord.

Hejdå, och om jag aldrig mer bloggar beror det på att jag har gått och blivit struts. Ja, de brukar ju gräva ner sig, vilket skulle passa mig perfekt att göra just nu.

Längdskidor

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEY!!
Äntligen, eller vad säger man? Idag har jag åkt längdskidor för första gången i år. Så himla underbart!

Men allt va inte så underbart... Har skrivit en del på en SO-uppsats också, och det är ju inte det roligaste precis.

Och idag har det varit innebandy-SM med, well, inte mitt lag men det SM-laget för 96or som jag skulle ha spelat med idag (eftersom mitt lag består av jag och en till 96a och resten 95or). Jag kunde tyvärr inte va med för att mitt ledband förmodligen är av, och åkte inte ens och tittade för att det va så långt bort :( Vi gick inte vidare tyvärr men matcherna va tydligen väldigt jämna i alla fall.

Jeans

Tjenare, ska snart se sista av idol så måste skynda mig skriva ;)

Men här är i alla fall lite köp från senaste dagarna. Jeansen var jag verkligen i behov av och så hade jag 20% rabatt på Vila så jag slog till på den där finingen också :D

Jeans från Crocker, 399.

Topp från Vila, 200 kr. Lite mer kamelfärgad egentligen... Lite V-ringad rygg också.

Nu - idol. Vem hejar ni på? Jag tycker alla tre är bra hehe...

RSS 2.0