Småköp

Idag var jag på stan ett tag efter skolan. Köpte ett grått nagellack från Isadora för typ 69 kr (snyggt på också!), och så köpte jag en ring på Lindex för 59 kr. Skulle egentligen kollat på ett halsband där men det fanns inte, så då råkade jag få syn på den här ringen... Kunde inte motstå ;)




Fick även en fråga om vad väskan jag köpte i fredags kostade. 1295 kr till ordinarie pris gick den på. Och handskarna kostade 349 kr.

Nu ska jag snart gå och lägga mig, puss! :)


Shobre ;)

Jag hatar mitt bloggnamn... minadagensoutfits. Så töntigt. 

Well, hur har er dag varit? Min har varit bra, väldigt trött bara. Var ju på konfaläger i helgen och sov väl typ 4 timmar lr nåt från lördag till söndag.

Igår var det fotbollsmatch också mot Kisa. Vi vann den, så vi kom 3:a i serien i år igen! :D

Nu ska jag plugga SO, sen är det innebnadyträning. Alltid det här pluggandet...

 ´
Idag hde jag på mig min nya tröja från Åhlens, jeans Gina Tricot, halsband JC, två blåa ringar och skorna som jag tagit av mamma.

Puss!

Fest hos Farre

Igår var det först innebandyträning för mig, sen snabbt hem och göra mig iordning för farres fest. Och så kul det var! Precis som förra året, hehe.

Slänger upp lite bilder, tog rätt många ;)


I en soffa ;)

Ute

Fördelsedagsbarnet till vänster ;)

Farres fina vägg :D

Och så jag. Asgammal topp från Mallorca som jag aldrig användt, jeansshorts Zara, ringar, skärp och örhängen.


Nu ska jag plugga hemkunskap, för vid två ska jag iväg på konfaläger. Inte så långt bort kanske, tar typ bara några minuter att gå. Ska sova i kyrkan där jag bor. Eller asså jag bor ju inte i den... Smart att vi såg en skräckfilm igår alltså, House Of Wax. Kyrka och skrächfilm passar inte ihop... Se alrdig den filmen! Såg inte ens klart den, hehe.

Kram!


Väska och handskar

Efter skolan idag gick jag på stan lite med mamma, eftersom vi hade 25% rabatt på hela sortimetet på Accent. Och då slog jag till på den här väskan som jag har skrivit om, fast den fanns inte i brunt så det fick bli en svart. Men tycker den är så grymt fin! Men måste fundera lite på den.

Sen blev det även ett par handskar med detaljer på sidorna.


Enkelt

Hej där :)

Idag var det skola igen såklart, kul faktiskt. Vi hade svenskaprov och tror det gick väldigt bra, grammatikproven brukar aldrig vara särskilt svåra. Skolan gick faktiskt väldigt fort idag måste jag säga, för att sluta halv fyra...

Jaja, nu ska jag snart på träning och innan det pplugga lite om jag hinner :)

Extra fin bild... not.

Topp Milkshake, jeans Diesel, skärp Mullberry (pappas gamla), halsbandet köpte mamma i Dublin +ringar.

Ha en bra kväll ;)

Sudiedag

Tjobre bananas, läget? ;)

Idag har jag studiedag, och hittils har jag bara ätit frukost och sett på två avsnitt av 90210. Det är så bra! Men snart ska jag ta mig i kragen och plugga lite, höhö. Bara jag kommer igång.

Hade varit grymt skönt att vara ensam hemma idag, men nejnej, min lillebrorsa har också ledigt.

Önska mig lycka till med pluggandet! ;)


Shoho! Kanske, eller trodde jag eller nåt sånt ;)

Jo, jag menar headern. Äntligen har jag fått det att funka lite hyfsat! Lite hyfsat. Jo, jag har ju fått in bilden. Men den där texten har jag ingen aning om hur man tar bort, hahah. Japp, bloggdesignproffset här, förstår du ;) Behöver du hjälp med din design, ring; Haha, naedå jag skojar bara. Behöver jag hjälp ring: nåt nummer. Jag nu: *RINGER*

Hoho, vilken rolig grej asså, undrar hur många som fatta ;)


Bara för att... Jag vet inte.

Men, från en grej till en annan. Imron har jag så har jag studiedag! (Det är därför jag sitter uppe här nu, annars skulle väl duktiga lilla jag ha legat och hållit på att somna nu faktiskt, eller redan ha somnat för länge sen.) Och den dagen kommer verkligen att få stå för sitt namn. STUDIEdag. Jag kommer plugga som en apa. Hur mycket det nu är?

Jo, som ni kanske märker är jag lite trött kanske men vill verkligen inte gå och lägga mig. Det är därför jag skriver så totalt onödiga saker som förmodligen ungefär ingen fattar eller tycker är särskilt intressant. Men ni läser ju, så lite funny är det väl ;)

Nä, nu ska jag göra dagens goda gärning: Sluta skriva, med andra ord inte plåga er mer.

Kram och kanske godnatt!

Reinfeldt VS Sahlin

Japp, idag är det dags då! För de som är över 18. Alltså inte för mig förän om åtta år, eftersom jag fyller 14 nu i november. Suck.

Det ska bli spännande att se vem som vinner tycker jag, men själv håller jag på Reinfeldt.



Nu ska jag plugga, sen blir det konfaupptakt och efter det fotbollsmatch! Kram :)

Love at first sight

Så var det med båda dessa grejer! Den blåa tröjan hade jag sett i FRIDA innan, fast i rött, och så såg jag den i Åhlens katalog. Älskade den tack vare lapparna på armbågarna! Och när den fanns i blått var det ju bara ännu bättre för jag såg lite ut som en tomtenisse i den röda.

Jag fick en svart tudsjal från Åhlens av farmor och farfar, som var fin, men har ju redan nån svart, så bytte den till den bruna här nedan. Det var den de hade tänkt köpa egentligen, men den hade inte kommit då, haha.


Åhlens, 299 kr.


Åhlens 149 kr.

Nu ska jag äta äpplepaj!

Världens renaste ben

Här sitter jag med, juste, världens renaste ben. Hahah, nooot!

Kom nyss hem från en uttagning till Zonlaget (Linköping) i fotboll. Jag satsar på att komma med som målvakt istället för mittfältare, för alla, inklusive jag, tror att jag har stor chans att komma långt som det.

Nu ska jag duscha och tvätta mina vackra ben! Hörs sen, ska visa lite shopping från igår. Kram!


Farmor och Farfar

Heej :)

Kom hem från skolan för nån timme sen, skönt! Snart kommer min farmor och farfar hit från Skellefteå, såg de senast i sommras. Blir inte sådär jätteofta vi ses eftersom vi bor 100 mil bort.

Och så måste jag väl plugga lite svenska också, grammatik och allt... Vill. Inte.

Och sen är det fotbollsträning!


Bild från Skellefteå sommaren 2009, lite över ett år sen alltså.

Kram!

Skola och träning...

...var den bästa rubrik jag kom på nu. Har varit i skolan hela dagen, och nu ska jag snart på fotbollsträning. Interesting life ;)

Hade i alla fall SO-provet idag, tror nog att det gick hyfsat bra, synd att det var så lite tid bara, men men.


Mammas gamla Red&Green-tröja, leggins från lindex, mammas skor som jag har snott, ringar och clipsörhängen.

Ha en najs kväll, så hörs vi förhoppningsvis imorn! :)

Heej :)

Kom hem från skolan för ett tag sedan och nu ska jag göra en bild-läxa och sen ska jag och göra fystester med  innebandyn. Och plugga SO igen först om jag hinner! Många och, hahah.

Extra fin pose;)

Idag hade jag på mig linne och armband från TopShop, jeans från Diesel, mammas gamla skärp och mammas skor som jag har snott :)

Likadant som igår ungefär.

Idag har jag gjort ungefär samma saker som igår. Uttagning till Östgötalaget i innebandy, och pluggat SO. På uttagningen spelade vi match, och det gick väl sådär. Tredje periden gick bra, resten... Nja.

Imorn är det skola igen som vanligt. Kul tycker jag, med tanke på alla roliga i min klass och i andra klasser då.

Nu känner jag att jag inte har nå mer att skriva. Ska snart gå och lägga mig, är helt slut. Fast det lär väl dröja innan jag somnar som vanligt :)


Bild från juli i år. Visst saknar man sommaren, men samtidigt känner jag mig ganska peppad inför en kall och ruggig höst (nu var jag väl lite väl optimistisk kanske). Även om man inte kan ha shorts utan strumpbyxor så är ju kläderna så grymt snygga på hösten enligt mig!

Godnatt :)

Fullsmäckad dag och lite shopping

Den här dagen har varit väldigt fullspäckad. Först lite SO-plugg, sen uttagning till Östgötalaget i innebandy, hem och plugga, träningsmatch i innebandy mot P:98 (vinst med 5-4) och sen ännu mer plugg. Fin dag va? :) Ungefär hälften var jättekul, och då syftar jag inte på plugget...

När jag var på stan i fredags letade jag efter den där tröjan jag skrev om härom dagen, från H&M herr, men hittade den inte. Kanske inte finns här där jag bor. Så istället hittade jag koftan här nedanför, på herravdelningen. Den hade också detaljer på armbågarna! Däremot kanske inte jättesynliga. Får se om jag behåller den, kanske vore bättre i en annan färg... Tog storlek Large för jag ville ha en ganska stor, small var kort och medium fanns inte. På bredden var det inte så stor skillnad faktiskt.



H&M 145:-

Ny bloggadress?

Tycker att minadagensoutfits.blogg.se inte riktigt passar... Tänkte från början bara lägga in outfits och sånt, men så blev det ju inte riktigt.

Så är det nån som vet om det går (läs: och i så fall hur man gör) att ändra namnet/adressen? Letar runt, men hittar bara så att man kan ändra namnet som står vi headern men inte adressen.

Hahah, vad, typ oprofsig jag känner mig.


H&M herr

Hejhopp! Kom nyss hem från skolan. Snart ska jag sätta mig och plugga, och sen är det fotbollsträning för min del.



Såg att Elin Kling hade på sig den här fina tröjan med detaljer på armbågarna. H&M herr var den tydligen ifrån, supersnygg! Eller hur? Jag hoppas jag hinner springa ner på stan imorn, då ska jag kolla om den här finns! Annars blir det en sur Michaela ;)

Curly hair

Lockade håret för ett tag sedan, visst blev det ganska fint? (Eller jag och jag, mamma fick hjälpa mig lite för jag är ganska så dålig på att locka håret... Det failar liksom hur jag än gör ibland.) Inte helt perfekt, men det ska det ju typ inte vara.



Hade jag tänkt att se på fotboll, Sverige- San Marino, men nähä, vi har inte den kanalen. TV10, är det nån mer än jag som knappt visste... att den ens fanns? Men men, då får det bli idol istället, kul att det börjar igen, även om det till slut kan bli lite tjatigt så är det ju bra tycker jag.

Kram!

Halsband

I lördags var min mamma och lillebrorsa på nån marknad nånstans, och då köpte de det här halsbandet till mig. Visst var det rätt fint? Gillar att det går att använda som armband också, virat flera varv liksom.



Ganska mycket i skolan just nu - ska alltså sätta mig och plugga, men jag har så totalt NOLL lust. Brukar liksom kännas okej ändå, nu gör det inte det alls. Vad som helst utom att plugga, ungefär. Nån mer som känner så ibland?

I want something like this.


Å, den här llite transparenta skjortan från H&M vill jag ha. När jag var inne där fanns den tyvärr inte... Kanske inte så konstigt på grund av priset, 99 kr bara.

Kanske inte just den här från lindex, vill nog ha en kortare variant. Det är de där "lapparna" på armbågarna jag älskar!

Kanske inte just de här från lindex heller, tror jag har provat dem och de är både för korta och för stora i midjan. Men vill ha leggins med skinnetaljer, tycker det är så himla coolt.

Den här väskan från DonDonna tycker jag är grymt fin! Är lite sugen på den, tror jag vill ha en brun väska, det blir nästan alltid svarta för mig annars. 1295 kr kostar den, så väntar nog då tills det är rea på Accent om jag vill köpa den, det brukar det ju va titt som tätt.

Skoljogg

Blir som ni märker inte så mycket bloggat nu när skolan är igång igen, har helt enkelt inte tid. Men men, så är det.

Idag har vi i alla fall haft skoljogg, 5 km. Hade passande nog fått ont i halsen igen, men det gick typ bra ändå, 24.18 sprang jag på, och förhoppningsvis räcker det till en 3:e plats av tjejerna i 8:an, precis som förra året. Är samma personer som kom före i år också, usch... Och det var nog inte superlångt före heller. Nästa år hoppas jag på en vinst då ;)

Nu ska jag hoppa in i duschen, hehe, har inte gjort det än... Sen blir det nog mjukisbyxor och TV, det är ungefär vad jag orkar med just nu. Plugga hinner jag i helgen.

Bilder: Inga. Tyvärr. Alltså ett lite halvtrist inlägg.

RSS 2.0