Today's ;)
Nämen se här! Det blev en outfitbild, även om Elin inte kunde ta någon. Tänk om jag kan få in en bra vana nu och ta pix lite oftare? Ska verkligen försöka ;)

Fint ansiktsuttryck här!

Skinnjacka MQ/Sunshine 365
Sjal mammas
Topp H&M
Skärp Boomerang
Jeans H&M
Skor Scorett
Väska Wera/Åhlens
Klocka pappas gamla


Nu ska jag snart på fotbollsträning, ciao!

Skor, väska, klänning, skjorta, jacka
Hade nästan en heldag på ikanohuset för några dagar sedan nu under påsk och det blev en hel del shopping. Tänkte visa den nu, haha.


Skor från U.S Polo Assn./Scorett. Måste gå lite till i dem innan jag använder dem, så de känns ordentligt sköna ;)

Brun skinnväska i skolväskmodell från Wera/Åhlens.

Den här var svår att fånga på en galje på bild, den är mycket finare i verkligheten. Slutar strax ovanför knäna. Ska ha den när jag konfirmeras (shit, mindre än en månad kvar!) och på skolavslutningen också tror jag.
Från Zoul/MQ.


Ljusrosa skjorta från Stiockholm LM/MQ. Halva priset! Kan antingen ha den propert knäppt ända upp om jag vågar, eller köra på en mer slapp stil med mer uppknäppt.

Och så den här bruna skinnjackan... (Som har en ljusare färg i verkligheten.) Åh. Jag dör lite. Har velat ha en brun skinnjacka ett tag nu, och den här hittade jag också på halva priset på MQ (Sunshine 365). Såg den och antog att det såklart skulle vara slut i min storlek, men där hängde en 36:a! :D Något liten över axlarna kanske, jag är så bredaxlad, men det spelar ingen roll :D Att jag hade presentkort på MQ från i julas som räckte till skjortan och jackan gjorde inte saken sämre :)

Och imorn börjar skolan... Känns helt okej, förutom att jag måste börja plugga då igen. Mindre roligt, helt klart. 
Hade studiedag idag, men jag har ingen aning om var den här dagen tog vägen.

Ska göra ett försök att blogga mer igen... Kanske ska be Elin ta några outfitbilder på mig imorn?! Vad säger du? :D

South Africa news
För typ en vecka sen kom pappan min hem från Sydafrika, med några småpresenter. Jag fick en ring av horn, ett halsband med turkosa stenar och en sån här "hårgrej".. Vad heter det?! En sticka som man sätter upp håret med i alla fall, av typ fågelsvans (eller vad man nu säger...)


Nagelfix
Sitter på vår oinglasade altan i shorts och linne och svettas snarare än fryser. Känns väldigt ovant, men härligt!

Ska måla naglarna nu i en ny färg som jag köpte i förrgår, South Beach, från Isadora. Typ korall. Tånaglarna får sig nog en omgång de också! Snart dags för öppna skor ju..


Berlinshopping
Oj, hej! Det var ett litet tag sen, haha. Men nu är jag tillbaka igen.

Två viktiga händelser sen jag bloggade sist:
1. Vann innebandycupen Floorball games, som går i min hemstad. Vi kom sist i gruppspelet, men sen gick vi och vann alltihop. Ha! Gissa om våra motståndare var paffa? ;)
2. Jag har haft/ har prao. Idag besökte jag två bondgårdar och igår gick jag en mil runt en åker... Och i måndags satt jag på ett kontor. Varierande med andra ord. Helt okej roligt i alla fall.

Men från en sak till en annan, jag var ju i Berlin med konfan förra helgen (alltså inte den som va utan den innan, hehe). Fick typ bara tre egna timmar på stan, men hann shoppa lite :)

T-shirt från Zara


Virkad/spetstopp från älskade H&M. Det va helt seriöst H&M-reklamer med Gisele Bundchen i nästan varenda gatuhörn. Kan de där bilderna utantill vid det här laget!

Får se om jag kanske lägger in lite bilder från Berlinresan någon dag. Inte ikväll i alla fall. Hoj!

Later...

Hejsan! Va ett par dagar sen nu, huh? Jag har i alla fall hunnit med att åka till Berlin med konfan. Så grymt kul vi hade! Kanske läggeer in lite bilder därifrån, men inte idag. Om jag hinner ska jag dock sen lägga in lite bilder från den lilla shopping jag hann med på tre timmar i Berlin. Bloggar nämligen från vår iPad just nu så jag kommer inte åt några bilder. Så hörs kanske senare!

RSS 2.0