Dessa rubriker...

Tjeena! Nu har jag ju inte bloggat på ett tag igen. Hoppsan. Så tänkte börja med att skriva en lite väldigt rolig händelse från i tisdags, hehe. Jag stod vid mitt skåp, vi hadee just slutat, och plockade ut lite grejer. Då kommer en kille i min parallelklass och tar min mobil. Han skickar iväg ett sms och i det står det "Älskr digh<3". Okej, okej, fine. Det har hänt förut. Men en av de han skickade till va min innebandytränare. Hahah! Jag vet inte hur lång tid jag skrattade efter. Lite pinsamt kanske, men så himla ROLIGT!

Och på tal om potatisar så lämnade jag tillbaka jackan som jag bloggade om i förra inlägget. Det kändes bäst så. Istället - vårkläder, nu kör vi!

Ikväl ska jag först på fotbollsträning, efter det har jag innebandymatch. Men vet ni vart jag åker imorn då? Jo, Alperna!! AAAHH, ska bli så roligt! Längtar! Bloggar kanske nåt mer innan jag åker, men sen kan ni räkna med en DÖD blogg.


Random bild från en liten tjejkväll hemma hos mig för några veckor sen.

Pusshej!

Keep?

Åååh, jag har beslutsångest. Ett sånt där töntigt ilandsproblem.

Jag vet inte om jag ska behålla den här jackan från MQ/Zoul eller inte. Den va på 70% rabatt och jag har presentkort på MQ. Jag tycker att den är supersnygg, men frågan är hur trendig den kommer vara nästa höst och om det är värt att lägga pengar på en sån här jacka nu... Kanske roligare med vårkläder trots allt?? Åh, jag vet inte!
 

Förra veckans

Heej, jag vet att min blogg håller på att gå i graven (eller har den kanske redan gjort det?) men jag har liksom inte orkat. Vill starta en ny blogg med ny adress och ny design nuuuuuu och bara börja om från början liksom. Det skulle sitta fint! Problemet är bara det att jag inte kan komma på någon bra bloggadress.

Hur som helst, här kommer en del shopping från förra veckan! Tog bilderna igår när det var mörkt, så det är inte världens bästa kvalitet..

Jeansskjorta från Boomerang.

Två vanliga baslinnen, ett vitt och ett ljusrosa. Också från Boomerang. Kostade 399 tillsammans. Lite dyrare än dem från t ex Gina, men de håller ju mycket bättre också!

Brunt, ganska brett skärp. Har redan användt det massa. Från Boomerang det med.


Halsband från märket OCK Sweden (kände inte till det). 60 kr istället för 199, vilket kap!


Och så ett USA-linne från BikBok, 149 kr. Blir så snyggt sen till somamren nedstoppat i ett par jeansshorts!

Lite bilder från fjällen

Hejhopp alla glada (och ledsna också för den delen)! Har varit hemma hela veckan nu, ända sen i söndags, men här komer i alla fall två ultrasupermegafina bilder från Tandådalen. Det blev liksom inte så jättemycket fotat. Men men.

Och åh, vad jag ÄLSKAR att åka snowboard... Och skidor också! Åkte skidor en hel dag och det gick faktiskt riktigt bra det med, känns nästan roligare med skidor än snowboard nu... Det kanske till och med går så att jag blir med skidor också innan Alperna vecka 8 istället för bara snowboard, man vet ju aldrig.

Men vad jag skulle komma fram till va att jag är TOTALT GALEN i att åka utför, och jag blir helt ledsen när man ska åka hem igen... Jag är helt säker på att Lollo och jag kommer jobba/bara åka i Chamonixx/Trysil eller nåt när vi har gått ut gymnasiet. Fatta roligt! För asså snowboard och skidor är fan roligare än både innebandy, fotboll... Och nästan till och med bättre än kläder!! Jo det är nog det! Tror jag. Och då är det stort!


Tjoho, jag i backen.

Lollo och jag. Haha, vi ser ju ut som två muppar eler nåt ;)

RSS 2.0