Berlin




Nu drar jag till Berlin med konfan! Ska bli superkul. Kommer hem söndag kväll, så antar att jag inte bloggar förän måndag igen (om vi inte stöter på ett internetkafe).

Ha det bra i Sverige!
Kram:)

Ny Kategori




Jag känner mig så totalt oinspirerad idag angående bloggen. Eller kanske just idag angående mycket? Well, well, sånna dagar existerar de också.

Kom just på också att jag skulle göra en ny kategori på bloggen - Mode. Var väl på tiden, eftersom det är vad jag skriver mest om nu för tiden. Jämför med inläggen från typ Juli 2010 så ser ni skillnaden själva.

Så i brist på annat så slänger jag in en bild på en Mulberry Oversized Alexa leather bag.. En av mina drömväskor, tycker att den är så himla fin! Men den lär väl få vara en dröm i många år till, haha. Men inget att deppa för! Det finns fler fina väskor i världen ;) Som är billigare än 8000 kr.

Nu ska jag se på Knight and Day, den verkar fett bra!

Filippa K





Jag är så trött idag, har varit det ända sen jag kom hem vid tre. Ville så gärna se en inspelad Wallander-film men det visade sig att bara halva var inspelad.. Snyft. Jag älskar verkligen svenska deckarfilmer (eller är det någon annan genre? Vet ej) som Beck och Wallander..

Surfade in lite på Filippa K:s hemsida förut idag. Älskar de här två lookerna nedan! Angående första bilden, hur fint är det inte egentlikgen med vitt matchat med vitt? Jag gillar det verkligen! Och det var ju så himla fint med blondt hår till! Jag tycker vanligtvis att ljust hår är som finast till mörka färger och att mörkt hår är finast till ljusa kläder osv, eftersom håret framhävs mer då. Men här blev det blekt, vitt och fint rakt igenom istället. Vackert!


Pappas gamla

I lördags var min mamma och pappa på cowboyfest, de var alltså utklädda till just cowboysar. Pappa tog fram en gammal skinnväst, som jag tyckte var väldigt cool. Jag älskar att ta mina föräldrars gamla (och en del av mammas nya, hehe) kläder och smycken. Så jag var tvungen att prova den här västen då, och jag tycker faktiskt att den blev snygg på också..

Kan absolut komma till användning! På torsdag kanske till och med!


Ungefär den rätta färgen.

Bortse från min fula fejja på den här bilden så blir det nog bra!

Här ser den ju typ svart ut, men den är alltså brunare.

Och Deepika, är du nöjd nu när jag har bloggat, haha? :D

Red

Nya röda höga shorts från H&M. Provade dem någon annan dag, köpte dem inte, men i fredags hade jag funderat lite så då slog jag till! Coola tycker jag, roligt med färg!

Åh, jag kommer ihåg när jag var minre - well, vad kan det vara... tre år sen? - och sa till pappa att jag ALDRIG skulle ha byxor med hög midja. Jag tyckte att det var så himla fult. Men ni ser ju själva hur det gick... Nu tycker jag att det är riktigt snyggt! Hatar att erkänna det, men jag hade fel så det stänker om det...

H&M, 149 kr.

Ska försöka att inte bara slösa bort denna söndag på att sitta inne och inte göra något alls... Ska snart ge mig ut och springa istället, i det underbara vädret! Hoj!

Serre Chevalier v. 8

Well, nu var det ju ett par veckor sen jag var i Alperna, men hade inte lagt upp några bilder, så här kommer några i alla fall.

Det blev direkt ett av mina favoritställen på jorden, haha... Lollo och jag KOMMER jobba i Alperna någon gång i framtiden, för det här är verkligen det bästa som finns!





Brunt & Rosa

Blev lite shopping när jag var på stan i söndags.  Köpte också något så intressant som nya målvaktshandskar, haha. Men tänkte att de kanske inte är någon fröjd för ögat... ;)


Skor från Scorett.


Tröja från Race Marine/Stadium.

Märkte att jag har glömt att lägga in bilder från Alperna! Måste faktiskt slänga in några, det var så härligt! Kommer upp lite senare.

Watch

Jag har på sista tiden varit väldigt sugen på en silvrig, klassisk klocka... En sån som man kan ha i mååånga år framöver. Konfirmeras om typ två och en halv månad, och en klocka skulle vara en riktigt bra konfapresent.

Har googlat runt lite på klockor (har varit inne på två hemsidor eller nåt, haha) och en som jag tycker är riktigt snygg är den här från DKNY. Kanske vore något.

Insåg just att det är herr-modell, hähä. Men den är ändå snygg!

Klick klick

Har beställt hem de här snygga shortsen från H&M! Vad tycker ni? Jag tycker de är jättesnygga, färgen, slitningarna, allt. Vill dock också ha ett par med högre midja också, men det är ju en annan femma.

Får inte hem dem förän vecka 21/23 eller nåt verkar det som, men jag får väl överleva i alla fall. Tiden går ju så fort...

H&H-väst

Jag vet att jag är långt ifrån den enda som har skrivit det här, men den här västen är riktigt snygg. Och nu har den kommit ut på deras hemsida också! Lite boho-chic sådär. Skulle vara väldigt snygg  sommar till jeansshorts, pilotglasögon, smycken och bruna ben. Om jag skulle ta på mig den här västen nu skulle jag förmodligen se helt naken ut eftersom den har ungefär samma färg som min hy. Fast jag är väl ännu blekare än så.


Vintage??

Nämen titta, bloggat två dagar i rad nu!

Och det va ju länge sen jag la in en dagens outfit (heeeeej, jag måste byta bloggnamn... Snart. NU!!) så här kommer en! Eller ja, en halv i alla fall.

Och angående rubriken... Skjortan köpte jag när jag gick i 5:an, och nu går jag i 8:an. Tre och ett halvt år gammal! Nästan vintage, eller vad säger ni? ;) Skämt åsido...

En skarp bild som jag ser lite smått rolig ut på, och en oskarp som man ser lite mer av kläderns på - deal?


Skjorta JC, "jeans" H&M, skärp Boomerang, halsband och ringar.

Nu - geografiuppsats och NO! Blä.


Les Chinos

Redan förra året va jag på jakt efter snygga chinos, men jag hittade aldrig några. Har letat runt en hel del även i år, men inte hittat några som har dugit, förän nu. De är väl inte helt perfekt men det känns
nästan omöjligt att hitta några som är... Så jag tror de här får bli bra! ;) Vad tycker ni?


Race Marine/Stadium, 299 kr.

Franska köp

Nu är jag hemma från Alperna, Frankrike igen. Saknar redan! Skidor/snowboard är bara SÅ JÄVLA UNDERBART. Jag är helt säker på att jag kommer bo där nere en dag. Och en till dag. Och ännu en. Minst en säsong med andra ord ;)

Vill ni se bilder sen förresten? Kan lägga upp imorrn, har studiedag då :)

Köpte lite prylar i Frankrike, även om det bara va små byar och inte alltför mycket affärer:)


Ring, från nån liten butik i nån by. Älskar! Och ja, jag vet att era ögon har skådat bättre bildkvalite, men det va så mörkt när jag fotade.


Och ett (fejk)pälspannband! Coolt va?

Nu ska jag för en gångs skull se halv 8 hos mig. Hejdå!


RSS 2.0