Det blev en springtur i alla fall.

Japp det blev det. En kortare idag, typ 2.5. Och så gjorde jag 20 armhävningar på raken, och 20 sit ups! När innebandyn drar igång igen snart så ska/borde vi klara av 20 armhävningar, och det känns väldigt skönt att jag gjorde det, även om det kändes tungt. Hahah :)



Ligger och läser boken "Räcker det om jag älskar dig" nu, av Katarina von Bredow. Jättebra!

Sista Juli - sista "riktiga" sommardagen

Eller hur? Rubriken asså. Augusti känns mest som en övergång från sommar till höst. Tycker att man känner redan idag i luften att det snart blir höst. Vad tycker ni?


Blev bara massa muppbilder när jag var ute och hoppade studsmatta förut. Vad gör min hand? ;)

För övrigt är det en allmänt lat dag idag. Gör inget speciellt vettigt. Kanske går ut och springer, lr åker till golfbanan och spelar lite golf sen. Och haha, juste, min lillebrorsa vill att jag ska ta en chokladpudding, så han också kan göra det. Annars har han ju ingen när jag äter den, hahah. Han frågaar mig sisådär var femte minut ;)

Kram! <3

Run Ran Run

Nu har jag varit ute och sprunget ca 5 km tror jag. Å vad najs det är! Älskar verkligen att springa och röra på mig.



I onsdags var jag på stan igen, och då köpte jag den här snygga västen på Sisters. 75 kr kostade den, istället för 399. Den blir fin i höst också, eftersom jag i alla fall tycker att den ser ganska höstig ut.


Farhad, Lollo och Matilda :)

På sommarlovet känns det alltid som att när man själv är hemma, är kompisarna borta, o.s.v. Men i förrgår var jag i alla fall med Matilda och Farre, och igår med Lollo och Matilda! Så himla roligt att träffa dem igen.







Nu ska jag ut och springa, och köra lite styrketräning. Hoppas på regnfri dag... Fast det verkar inte så, i alla fall inte på yr.no :(

Halloj!

Idag var jag nere på stan ett tag igen, skulle hämta ut mitt id-kort. Då köpte jag hårnålar och En Prinsessas dagbok 7 också. Tycker ni också att hårnålar bara försvinner en efter en? Tills man inte har några kvar?

Har ni läst En prinsessas dagbok-böckerna då? Annars borde ni det, jag tycker i alla fall att de äger!

Dagens:



Ny topp från HM
Shorts från Zara
Armband från Topshop
Väska från lindex


Värsta - eller bästa - shoppingsommaren någonsin...

Nu när jag ändå sitter vid datorn så slänger jag upp bilder på (nästan) alla shoppingfynd som jag har köpt.



Armband och långt halsband från JC som jag köpte idag.


Väska från Boomerang som jag köpte idag. 180 kr kostade den på rean, tycker den är grymt tuff, perfekt som badväska! :D


(Väldigt dålig bild, får lägga upp en bättre! Åt fel håll också...)

Jeansshortsen och den bruna jackan är från Zara.

Armbanden, svarta linnet, stckade toppen, skjortan och det rosa och bruna linnet är från TopShop.

Den brun-beige toppen med detaljer på axlarna kommer från HM

Den turkosa lilla saken är köpt i Trosa. Ni ser ryggen på den på bilden, den är genomskinlig av spets. Min lillebrorsa tyckte den var tantig, jag älskar den!


Väskan från Lindex som jag har lagt upp tidigare.

Köpte en till topp på HM, som är i tvätten så får visa den sen, haha. Ska också lägga upp bilder på ringen och toppen jag köpte i Skellefteå för några veckor sen! xD

Dagens Outfit

Nu var det ett tag sen jag la in någon dagns outfit, beror mest på att det är sommarlov. Men här kommer i alla fall dagens, från när jag var på stan:



Nya skjortan från TopShop
Nya jeansshortsen från Zara
Nya armband från TopShop
Nya väskan från Lindex

Och ett gammalt linne i alla fall ;)

Vad sur man blir...

...när det inte går att få in bilderna till bloggen. Hade tänkt lägga upp både dagens outfit och bilder på shoppingen. Men inte det inte. Får se om det funkar seneare.

Godmorgon!

Hahah, skojar bara. God förmiddag känns mer rätt.

Hitills idag har jag gått runt i mitt nattlinne och duschat. Men sen har min pappa hjälpt mig ladda hem picasa också, nu när jag har fått låna hans förra systemkamera. Det funkar ju asbra! Well, än så länge, jag har inte hunnit göra så mycket än, hehe...

Om någon timme ska jag åka till stan med mamma, ska försöka att inte shoppa mer. Får se hur det går, haha. Jomen jag ska nog klara det!


Här är förrästen det jag har köpt under båtresan, i Stockholm, Västervik och Trosa. Väskan har jag ju redan visat. Sen saknas det en topp också, som ligger i tvätten. Men jag tänkte att den visar jag sen. Då blir det en bättre bild på den här shoppingen också, lovar! Den här var nämligen inte så bra, hehe. Då kan jag skriva var jag köpte vad också, hinner inte nu. Sen ska jag ju också visa shoppingen från Skellefteå. Puh, nu ska jag inte babbla på mer.


Nähej, det gick inte att ladda in bilden nu :( Hm... Får försöka sen igen då.

Pusshej!

Hemma från båten

Hej där!

Nu var det ju ett tag sen jag blogga, men har typ bara varit inne på datorn en gång sen dess.

Kom i alla fall hem från båten idag, det blev och skulle vara så dåligt väder nu ett tag. Men vi åker förmodligen dit igen om några dagar, då skulle det bli bättre väder igen. Svensk sommar...

Vi var förbi i stockholm några dagar, och där har de ju TopShop. Och Zara. Och... Mycket mer. Med andra ord blev det mycket shopping under båtresan, tänkte visa upp allting imorgon lr nån annan dag. Känner mig inte så planerad. :)

Pusshej :)

Jag. Är. Arg.

Asså fan!!

Sitter i våran båt mitt i Trosa och vill inget hellre än att se på matchen Tyskland-Uruguay. Ingenting annat. Men jag kan (nästan) göra vad som helst förutom det. Jag kan bada, jag kan läsa bloggar, jag kan dansa på ett disco mitt över där vi ligger, jag kan sjunga, jag kan springa, jag kan fisa... Men inte se på den där jävla matchen. Eller rättare sagt, jag kan inte se den där FINA och ROLIGA matchen på den där JÄVLA tv:n. Eller nej inte jävla TV. Det är bara ingen JÄVLA mottagning. Inte ens radion funkar. I början av matchen gick det jättera att se, men nu är det bara svart. Inte min favoritfärg i sånna här lägen.

Min mamma och pappa gick på promenad, och de lovade att ringa om det fanns något ställe där man kunde se matchen. Nåt ställe skulle det finnas, men det är väl ändå snart slut. Och kanske inte äns orkar gå någonstans och virra bort mig i lilla Trosa.

Får i alla fall sitta och följa en blogg på sportbladet.se där Marcus Leifby direkt-rapporterar från matchen. Tur det, då vet man i alla fall lite. Woho. Nae, skulle inte tro det.

Men nu skrev han att bronset var nära för Tyskland, vilket glädjer mig lite, jag hejar ju på dem.


2-2 målet för Tyskland.


Hoppas att eran TV funkar! ;)

Hejsan!

Allt bra?

Sitter i båten idag igen, med mitt sega internet.

Har badat, läst, chillat och inte så mycket mer. Men har ingen större lust att sitte här och blogga.

Såg ni matchen igår? Det gjorde jag, och var ganska nervös hela tiden. Jag höll ju konstigt nog på Tyskland, även om jag nog egentligen gillar både Spanien och spaniorer bättre. Men jag tror nog jag hejade mer på Mesut Özil (spelare i Tyskland) än på själva Tyskland... Så jag får väl nöja mig med att Spanien gick till final.

Det var ju ingen jätte-match kändes det som, ganska tråkig egentligen. Det blev nästan inga mål, och inte jättemånga jättebra målchanser heller. Men men.

Nu ska jag läsa lite bloggar och sånt, sen ska jag gå ut och sätta mig igen!

Puss.

På båten

Hej där!

Nu sitter jag i köket på våran båt, och surfar på internet. Det går väldigt segt, allt tar typ dubbelt så lång tid och spotify slutar rätt som det är funka. Men det spelar ingen roll, jag har inte bråttom nånstans.

Solen skiner fortfarande, och det guppar lite mysigt. På andra sidan av "viken" ligger folk fortfarande på klipporna. Mysigt.

Har varit ute och sprungit idag, runt 4 km. Väldigt skönt. Min mamma och våra kompisars 6-åriga dotter hängde med på cykel. Vi är fortfarande vid fastlandet, vid de kompisarnas båtplats ligger vi. Så nu är min pappa och köper en TV till båten hahah... Och de andra är och badar i en pool här i närheten, men jag hade inte lust att hänga med. Jag har ju badat i havet idag ändå (så helt "badlös" är jag inte), blev ju lite svettig när jag sprang.

Förutom det så var vi lite på stan i Västervik idag också, jag behöver ett par till jeansshorts. Det hittade jag inga, men en vit liten "påsväska" med nitar från Lindex fick följa med hem. Har sett den förut, och älskade den redan då. Perfekt en dag på stan, man får plats med det viktiga; mobil, plånbok, nycklar, lite smink, osv. 179 kr kostade den.

Ikväll är det Spanien-Tyskland då! Jag har gått och kärat ner mig i Mesut Özil i Tyskland, så hejar på dem. De har ju spelat så bra fotboll också. Spanien gillar jag väldigt mycket också, och hade nån frågat mig vilka jag hejar på för några veckor sen hade jag tveklöst sagt dem, men nu måste jag säga Tyskland!

Nu ska jag... Någonting. Kanske måla naglarna. Får se.

Ha det bäst!


Väska från Lindex 179 kr

Özil ;)

2:a

Hejsan! Igår kom jag hem från fotbollscupen, har varit skitkul! Vi kom på andra plats av 8 lag, känns bra, även om en vinst skulle ha varit ännu roligare! Kan kanske lägga in lite bilder från det sen.

Blir inte hemma så länge, åker redan imorgon iväg till båten, och vi blir väl ute i ungefär 3 veckor. Men tar med mig datorn tror jag :)

Så nu är det bara att börja packa... Igen. Usch, det tar emot väldigt, efersom jag hatar det. Idag är en sån dag jag inte har lust med någonting. Kanske se en film. Fast att det är asvarmt.

Sitter och lyssnar på "Wavin' flag - Coca cola celebration" med K'naan på spotifiy, den äger! Man blir glad av den. Det är typ en av VM-låtarna eller nåt. Lyssna på den!

Nu ska jag välja ut några filmer att ta med till båten med min brorsa.

Ha en bra dag! <3

RSS 2.0