Gammalt x2

De här borde väl egentligen inte stå under kategorin shopping, för gissa vad! De är gammla fynd som jag (okej då, mamma, och mormor) har rotat fram. De övre hade jag när jag va runt fyra år, haha, och jag kommer fortfarande i den! Får pressa lite, men det går. Förutom att min hjärna kanske mosas samman som köttfärs.

Den andra har mormor rotat fram, det är min gammelmorfars gamla! Och kanske hade någon mer haft den innan. Nu snackar vi retro asså ;)

Min gamla.

Min gammelmorfars gamla. (Egentligen svart, den ser ju brun ut här)

Jag gillar speciellt den översta, den får nog värma min lilla skalle redan imorn.

Snow

Tjenare! Har inte bloggat nu sen i fredags, har inte haft tid, men framför allt har jag inte haft något speciellt intressant att skriva.

Blev jätteglad idag när jag såg att de hade spårat vid oss idag! (Asså gjort ländskidspår.) Så jag tänkte ta en runda, men så ringde mamma och sa att ledbandet i min fot förmodligen är av. Då va det va det inte kul längre, eftersom jag säkert inte kommer kunna spela inneandy-SM på lördag heller...

Och en fråga - Vad har folk emot snön? Det är ju bara så grymt fint och roligt med snö! Men jag och några få andra verkar vara typ de enda som älskar den. Här är lite bilder jag tog igår i alla fall, så får vi se om ni ändrar er ;)




BikBok

Tjena makaroner! Ska snart sätta mig och plugga men tänkte slänga in ett inlägg i alla fall.

Häromdagen va det ju 50% på hela BikBoks sortiment, dessa två godbitar blev mina:

Kjol i skinnimitation 150 kr (ordi 299 kr) Får se hur det går, jag totalälskar riktigt skinn men är inte någon sucker för plast...

"Lurvig" tröja, tror den kosta 200 kr (ordi 399 kr) Supermysig!

Puss och kram, skumbanan! ;)

Saturday and bad day.

Okej, nu måste jag tyvärr förbereda er för det tråkigaste inlägget i bloggvärldens historia. För jag kommer mest bara att sitta och klaga över hur allmänt smådålig den här dagen har varit. Jag varnar er, läs ett gammalt inlägg istället ;)

Okej, först och främst, i lördags hade jag internmatch med östgötalaget i fotboll. Stod i mål, och well, det var väldigt halt eftersom det var utomhus på konstgräs, plus att det var snö. Och jag som aldrig skadar mig, (det var nog flera år sedan det hände något  ordentligt) halkade och vrickade till foten ganska mycket. Envisa jag stod kvar i målet för jag ville inte va nån mes och gå av planen, eller rättare sagt ville jag helt enkelt stå kvar, hade bara stått 25 min eller nåt. Så när jag sen gick av var hela knölen på högerfoten helt uppsvullen och typ dubbelt så stor som i vanliga fall. Mysigt.
Men sen på kvällen åkva vi hos några kompisar, det va roligare i alla fall ;)

Och idag har jag haltat runt lite, uton kryckor mest för tycker mest att de är i vägen. Men när vi gick lite längre, som till maten, så hade jag dem lite halft, för jag har fått så ont i knäet av att halta runt som ett himla fruntimmer (om jag inte vrickade till det när jag halkade, hehe). Och så hade jag de också när vi gick ner till bion, vi såg nämligen Harry Potter och dödsrelikerna del 1 med alla 8:or på skolan idag! Den va jättebra :D

Okej, dagens minus:
- Jag har fått gå lite på kryckor (och det kan jag tycka är lite pinsamt. När folk ser en först utan kryckor och sen med samma dag, och så tror väl folk man är värsta mesen. Det är sånt som inte känns så typiskt mig att tycka är pinsamt. ;D)
- Jag har fått ha fula (eller snarare breda men ganska snygga) skor för att få i foten i någonting.
- Tejpen runt lurvet som jag har satt på kryckorna för att det inte ska kännas så mycket i händerna kladdar en massa...
-... så att min älskade skinnhandskar blev klistriga och kladdiga, även min händer.
- En dragkjedja på min älskade väska gick "sönder." Va fan?!
- Mina byxor va smutsiga.
- Mitt knä är helt stelt...
- Känner mig ofräsch.
- Har mycket att plugga till just nu.
- Dagen har varit allmänt dum, konstig och seg.
- Jag kommer inte på fler minus men det känns som att något lurar i bakhuvudet.

Dagens plus:
+ Såg Harry Potter och dödsrelikerna del 1.
+ Jag har fått en till ring från Guldfynd by Kenza-kollektionen om jag kan ha den (visserligen får jag den i julklapp, men ändå)

Och så kom jag inte på fler :) 

Försöker få in en "fin" bild men blogg.se vill bara inte.


Nu ska jag plugga lite, men kanske slänger in ett mycket roligare inlägg snart, jag har en känsla av att det här va ganska irriterande ;)

Rubriktorska :)

Hejsan hojsan! Hur mår ni? Jag mår i alla fall bra, dagen har varit toppen, men känner en liten tendens till att jag inte riktigt vill sätta igång och plugga nu... Och absolut INGEN på denna planet känner igen sig. INGEN. Eller oj, har jag fel? :o

Så istället för att plugga har jag läst bloggar, provat lite kläder och flätat håret. Ska nog ha håret så som bilden imorn, det är ju himla fint med sidofläta :)
 

Nä nu jävlar! Älskade geografi, gör dig beredd, för här kommer jag!

H&M vår 2011

Här är lite bilder från H&Ms vårkollektion 2011. Och det jag fastnade direkt för va... De bruna skinnshortsen längst ner till höger! Åh så fiiiiiiiina!! De måste jag bara ha sen när våren börjar smyga sig fram...


Apfullproppat

Japp minst sagt. I fredags hade jag först innebandyträning, sen iväg på östgötalagsträning med fotbollen. I lördags hade jag först fotbollsträning, sen innebandymatch. Och idag har jag spelat fotbollscup hela dagen. Så då kanske ni fattar varför det har blivit NOLL bloggande. Får se hur det går resten av veckan, måste plugga till en franskaprov, känner att jag inte kan allt, hehehe...


Today's dagens

Idag har det varit skola som vanligt (dagens fantastiska vetande xD) och för runt en timme sen kom jag hem från konfan. Det är så roligt! Men nej, inte på grund av Jesus och Gud precis haha. Det är gruppen som är så fantastisk :D

Och så här såg jag ut idag:

Linne och armband från TopShop, kofta från MQ, jeans H&M, skärp Mulberry.

Ikväll ska jag inte plugga nånting alls tror jag, skönt! Puss♥

Okej okej, haha!

Snacka om två snabba blogginlägg ;) Fick lite lust bara att skriva det här: Mitt hjärta höll nyss på att hoppa ut ur bröstet. Godnatt. Närå, jag ska fortsätta skriva (humor på HÖÖÖÖÖÖÖG nivå) Nån/några snorungar (förmoligen) kastade snöboll på mitt fönster när jag satt och förhörde mig på idrotten en sista gång. Först missade de rutan typ 2 gånger och jag tänkte att "hm, vad va det?" och sen kom det en fullträff rakt på rutan. GAAAAHH!!

Bild från december förra året.

Och så från en sak till en annan: Matilda är bäst. Höhöh, trodde hon jah :D

Hörs imorn, för nu ska jag göra varm oboy, och sen ska jag se på Greys Anatomy! Tjohoo :D♥


HHOOLLAA

Har verkligen ingenting att blogga om just nu, så jag tror jag helt enkelt struntar i att skriva så mycket mer. Hörs när nån ultramegagrym idé har poppat upp i min smarta hjärna! Ikväll eller kanske imorn.

Första snön

Wow, snöstorm!! Okej då, nästan. Snöat har det i alla fall gjort! Så jag har varit lite instäld på att åka längdskidor, men det är förmodligen för lite snö och inga spår. Får väl gå ut och kolla, för det vore så roligt att åka! :D

Har sett på Gossip Girl, lyckas ganska ofta missa det på söndagarna. Men nu ska jag nog plugga lite idrott, kul ;)


Skjorta Åhlens, byxor Lindex.

Light




Tuuuuuuudajjjj

Rolig rubrik måste ni erkänna ;)

Första dagen efter lovet idag, och tror ni inte vi hade hemkunskapsprov i eftermiddags? Elakt att lägga det på måndagen efter lovet. Men men.

Igår va jag på 70-årsfest, tjoho ;) Närå, det va okej, min mormors bror vad fördelsedags"barnet".

Har pluggat lite idrott och om ett tag ska jag på innebnadyträning.

Shit vilka intressanta inlägg det blir vissa dagar asså. Typ nu. Låter som en tjurig gammal kärring som inte hittar sin gråa rullator har skrivit det här. NOT GOOD.

Såhär såg jag iaf ut idag på ett ungefär;


Kofta från lindex, jeans/byxor H&M, skärp Mulberry, armband Guldfynd, ringar Guldfynd by Kenza och lite random places.

Hejdå!♥

Gäster

Slänger in en outfit nu lite snabbt, vi får gäster om några minut. Dålig bild och mitt hår ser mörkt ut för det är blött, haha.  Ha en rolig kväll!

Linne Topshop, byxor H&M, Armband Guldfynd, ringar bl.a. Guldfynd by Kenza.


Presenter.

Tjenamors, tänkte visa presenterna jag fick i torsdags!

Har inte kvar den här:

Men den här har jag istället:

Jag bytte den övre tröjan mot den nedre, för jag tyckte den övre va lite lång. Älskar den undre! Båda från MQ/365 Sunshine . Övre, undre, övre, undre, övre, undre, haha ;) Ojdå, nedre också.

Har inte heller kvar den här:

Och de här har jag istället:

Bytte den gråa tubhalsduken från H&M mot mönstrade strumpbyxor från samma affär.


Stickad kofta från Lindex.

Världens roligaste! Ett bäddset.

Blondinbellasbok och prenumeration på Chic. Köper ändå varje lösnummer..


Och så min älskade ring från Guldfynd by Kenza, tycker den är så himla fin! Armbandet älskar jag också, från Guldfynd.

Mupp-inlägg, haha. Skrev lite lustigt, men så kan det vara ;) Nu ska jag fortsätta plugga hemkunskap, yey... See ya!♥

Birthday :D

Hola! Nu är jag inte 13 längre, nu har jag fjorton år fyllda! Den som kallar mig liten nu asså... ;)

Ni får nöja er med denna superfina webcambild så länge!

Har varit i simhallen hela dagen med pappa, lillebrorsan, Lollo och hennes lillebrorsa. Superkul! Och nu kommer mormor och morfar snart så ska vi fira mig lite. Kan lägga in en bild sen på presenterna :)

Hejdå! ♥

Lite över ett år sedan.

Förra året, veckan innan höstlovet så var min familj med en kusin och föräldrar i Egypten, Sharm el Sheikh. Shit vad tiden går fort, asså det är nästan äckligt att det är ett helt år sedan... Så bara eftersom det var ett år och ca 1 vecka sen, så kommer lite bilder här!




Städaren gjorde roliga figurer av handdukar. Grymma va?

Vi dök, här tränade vi i poolen, sen va det ut i riktiga havet. Väldigt coolt!

En tjuv? Nej, det är bara jag. Här va vi ute på nåt, åkte fyrhjuling bland annat.


Va ute på en "utflykt" med båtar och dök.

In town.

Yao!

I vattnet.


Så, det får räcka! :)


Loooooollooooooo

Hejhej, med ruriken menar jag Lollo om ni inte förstod! För vi har varit hela igår och idag. Igår va vi på stan ett tag, sen drog vi hem till Lollo. Efter det så åkte vi hem till mig och så sov hon över här, och idag har vi sovit till 11, gjort chokladbollsdeg och målat av en bild på mig, Lollo och Matilda. Fin va?!
 
Orginalet!

Kopian!! :D

Nu borde jag plugga lite hemkunskap, men kanske inte gör det nu och börjar imorn istället... Pusshej!♥

RSS 2.0